Annonsera


microphone 1172260 640

Det är svårt att nå ut i dagens mediebrus. Podcasts är en tämjligen oexploaterad plattform för annonsörer som nu börjar få fäste i takt med att podindustrin växer och en branschstandard börjar sättas för intäkter på reklam i poddar.

Podcasters.se sätter ihop annonsörer med passande podcasts genom att väva in annonsörens innehåll i det redaktionella materialet på olika sätt. Eftersom podcastlyssnare är extremt trogna sina poddar och poddarnas skapare så är en annonsplats som delas av poddarnas åsikter eller värderingar eller material oerhört mer värdefull än en traditionell reklamjingel.

Podcasters.se bearbetar marknaden så att annonsörer och poddare ska få ut mer av varandra. Kontaktkostnaden stiger men penetrationen ökar. I vårt stall har vi snart 100 poddar av alla möjliga olika karaktärer och med olika räckvidd. En del når 200.000 per avsnitt. Andra bara några hundra. Men vi ser bortom räckvidden. Vi ser till det totala budskapet. Däremot har vi alla färger på paletten. Vi arbetar för att få in fler poddar och fler kunder. Vi erbjuder dels att finna rätt poddar för er (och det kan vara fler än en för att öka räckvidden) och dessutom bygga ett konceptuellt material för att gifta samman podden med budskapet på ett optimalt sätt för båda parter. Där är vi unika. Dessutom finns ett unikt erbjudande i pod-Sverige för annonsörer för att mäta effekten.

Kontakta oss för mer information, underlag och offert. Vi kan få ditt bolag att växa.

 

All design är gjord av Fredrik Ankarsköld som vi vill rikta ett mycket stort tack till. Kontakta gärna Fredrik om ni behöver hjälp med webbdesign. Ni hittar hans podcast Lyckopodden här.

 

 

                     Kontakta redaktionen