Kategori: Podd  /  Skapad: 24/10/2016 10:10:18

 

Den nya säsongen närmar sig med stormsteg och det är dags att få koll på läget och veta vilka förutsättningar som gäller. Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt kommer att komma ut med fem stycken inför säsongen-podcasts där de har rankat laget från plats 30 till plats 1.

De kommer att gå igenom vilka som har kommit in i lagen, men även vilka som har lämnat dem. Sedan kommer de ställa en viktig, brinnande fråga för varje lag och deras framgång. De tittar på över/under när det gäller vinster och ger sin åsikt där och för varje lag svarar de dessutom på en allmän fråga om NBA inför den kommande säsongen. Den allmänna frågan kan vara allt från vem som vinner MVP nästa säsong till vem som är den bästa festaren i NBA.

I det är avsnittet pratar de om lagen som de har rankat 18-13 och svarar på frågor som vem de tror vinner Coach of the Year, om den nya Hack-a-Shaq-regeln kommer att hjälpa och vem som har bäst respektive sämst frisyr i NBA.

Högt och lågt kommer att blandas, vilket kommer att ge dig full koll inför nästa NBA-säsong.

Finns även på iTunes: http://bit.ly/nbapoddenitunes och SoundCloud: https://soundcloud.com/nbapodden/60-fragor-30-lag-en-ranking-del-3