Kategori: Podd  /  Skapad: 25/10/2016 22:22:48

 

I det näst sista avsnittet fortsätter Jesper och Nicklas att ranka lagen och svarar på frågor som vem som kommer att leda ligan i scoring, vem som skulle vinna en 1-mot-1-turnering och vem som är den bästa festaren.

Den nya säsongen närmar sig med stormsteg och det är dags att få koll på läget och veta vilka förutsättningar som gäller. Jesper Karlsson och Nicklas Hoverbrandt kommer att komma ut med fem stycken inför säsongen-podcasts där de har rankat laget från plats 30 till plats 1.

De kommer att gå igenom vilka som har kommit in i lagen, men även vilka som har lämnat dem. Sedan kommer de ställa en viktig, brinnande fråga för varje lag och deras framgång. De tittar på över/under när det gäller vinster och ger sin åsikt där och för varje lag svarar de dessutom på en allmän fråga om NBA inför den kommande säsongen. Den allmänna frågan kan vara allt från vem som vinner MVP nästa säsong till vem som är den bästa festaren i NBA.

Högt och lågt kommer att blandas, vilket kommer att ge dig full koll inför nästa NBA-säsong. Finns även på iTunes: http://bit.ly/nbapoddenitunes och SoundCloud: https://soundcloud.com/nbapodden/60-fragor-30-lag-en-ranking-del-4