Up

Podcasters preferenser och uppgifter fr annonssamarbete.doc

Podcasters preferenser och uppgifter fr annonssamarbete.doc
File Size:
21.00 kB
Date:
20 oktober 2016

Poddar är hett. Allt fler företag börjar inse värdet i att nå mya och befintliga målgrupper via podcasts. Marknaden är relativt obearbetad. Men vad bättre är: publiken är oerhört lojal. Ju starkare podcast desto starkare publik. Då vi byggde Podcasters så hade vi en enda fråga framför oss: varför tjänar inte poddare pengar sitt verk? En poddare skapar ett innehåll som når lojala konstanta lyssnare. Där finns alltså en marknad och där det finns en marknad finns en målgrupp och där det finns en målgrupp kan man alltid tjäna pengar. Krångligt? Du är ingen säljare? Du har inget företag? Oroa dig inte för sådana frågor. Det är därför vi finns.

Podcasters.se hittar företag som vill sponsra en podcast. Om företaget stämmer på dina önskemål så kopplar vi ihop er och du börjar tjäna pengar så fort vi fakturerat företaget. Då du börjar tjäna pengar tar du majoriteten av intäkterna medan Podcasters.se tar en del för säljet. Alltså betalar du aldrig en krona så länge du inte tjänar pengar.

Hur gör man då? Det är busenkelt. Vi sköter det vi är bra på: affärerna. Du sköter det du är bra på: att göra din podcast. Det enda du behöver göra är att fylla i en enkät som du laddar ner nedan. Med hjälp av den kan vi hitta rätt kunder som matchar dina krav och uppgifter så båda blir helt nöjda. Fyll i och skicka till Så fort vi fått din besvarade enkät kommer vi alltid ta din podcast i beaktande då kunder approcherar oss och då vi söker upp kunder för din räkning. Ingenting kostar någonting förrän vi gör en affär åt dig och då tar vi en del av den. Merparten av pengarna går till dig. Precis som det ska vara.

Det som är viktigt dock är att ha en uppfattning om hur många lyssnare du har i månaden. Vi måste också veta hur många gånger du sänder i månaden. Utan det kan vi inte beräkna din podcasts värde och det är ju synd då du kan tjäna på pengar den. Så här tar du reda på hur många lyssnare du har.

Vill du ha mer information? Mejla mig på eller ring mig om du vill: 0707 17 47 30. Välkommen!

 
 
 
Powered by Phoca Download