Om Podcasters


microphone 1172260 640Idag är Podcasters.se främst en plats för dig som har en podcast och vill tjäna pengar på den genom att sälja en kreativ annonsplats i din pod. Du som vill annonsera kan ta kontakt med oss här.

Podcasters.se kopplar ihop din podcast med ett företag som passar in i det innehåll som du publicerar. En hälsodryck kan kopplas till en hälsopodd. En gymkedja kan kopplas till en träningspod och så vidare. Vi hittar grymt kreativa lösningar och har redan många upparbetade case samt försäljning.

Vill du också tjäna pengar på din podcast så skickar du oss ett mejl där du besvarar några frågor och sätter upp en kravspec för din kund. Det tar några minuter och är superlätt.

Om du har en podcast som du lägger ner tid och kraft på och dessutom har lyssnare - varför inte tjäna pengar på den? Välkommen till Podcasters!

 

 

 

 

 

All design är gjord av Fredrik Ankarsköld som vi vill rikta ett mycket stort tack till. Kontakta gärna Fredrik om ni behöver hjälp med webbdesign. Ni hittar hans podcast Lyckopodden här.

 

 

                 Kontakta redaktionen