3845

Min profil

Din logga eller profilbild (måste vara 200*200 px, högupplöst)
Psykisk hälsa
MEDBEROENDEPODDEN
Sveriges största podd om medberoende!
(5) (1)

Medberoendepodden är en podcast om medberoende. I varje avsnitt samtalar Ida Högström med någon känd person, psykolog, forskare, författare, behandlare eller någon som anonymt delar sin egen livshistoria. Vi tar även upp beroende/missbruk, psykisk ohälsa och andra dysfunktionella eller destruktiva beteenden.

Vad är egentligen medberoende? Går det vara medberoende till någon som inte lider av ett beroende? Vilka olika typer av beroende finns, och hur ter de sig? Hur är det att växa upp med en missbrukande förälder? Hur är det att ha ett barn som lider av psykisk ohälsa? Hur är det att leva med en partner som utsätter en för övergrepp? Hur är det att lida av sex- och kärleksberoende? Vad är egentligen alkoholism? Hur är det att vara både beroende och medberoende? Hur uppstår ett medberoende? Varför känner vi skam? Kan jag vara medberoende trots att jag inte växt upp under såra förhållanden? Kan jag vara medberoende till andra än mina nära? Hur gör jag för att ta hjälp?

Dessa är några av de frågor vi försöker svara på!

 

www.medberoendepodden.se

Är avsnittslistan lång? Använd webbläsarens sökfunktion, ctrl+F eller CMD+F och skriv in taggen du söker. Taggen visas på sidan nedan.

Forum

Ämne
Den här användaren har inte gjort några inlägg.

Poddar 1

Rubrik
Rädda den som räddas kan - "Anders" historia del 2