robert

Robert Bäckström jobbar till vardags på en marknadsavdelning där han bland annat har hand om företagets kommunikationer. Men han är också en idog poddlyssnare och kommer därför tillföra Podcasterian recensioner och en och annan artikel. Robert är grymt välkommen till skribentstaben. Vill ni nå Robert går det bra att maila honom här:

 

 

 

Martin Lindeskog

Först ut som recensent och artikelskribent på Podcasterian blir Martin Lindeskog. Till vardags arbetar Martin med moderering av sociala medier. Han driver också en blogg och poddarna EGO NetCAst och Produktiviteet. En pod om produktivtet och te. Intresset för te är stort och snart kommer en bokserie från denne Martin i ämnet. Martin är också en av  moderatorerna på BizSugar, en engelskspråkig webbplats för "småföretagare.

På Podcasterian kommer han skriva om andra poddar och bidra med artiklar i PoddMagasinet. Vi önskar Martin varmt välkommen.

Vill du tipsa, fråga eller komma i kontakt med Martin når du honom här:

 

 

headphones 1599627 640

För flera år sedan såg podcasters.se dagens ljus. Nu har vi bytt namn och blivit det
vi tänkte vara redan förra året. Mycket visare och med en massa erfarenhet om poddar, marknadsföring i digitala medier och inte minst hur poddar konsumeras i Sverige så är vi nu det vi tänkt att vara: en mediabyrå och marknadsförare av svenska podcasts.

Nu kan du som har en podcast lägga upp informationen om den här tillsammans med en länk. Varje gång du släpper ett nytt avsnitt kan du tagga avsnittet och du hamnar automatiskt på topplistorna för nya avsnitt. Din podd är sökbar och besökare har möjlighet att ge dig betyg. Ingen annanstans finns så stora möjligheter att låta lyssnare hitta en podcast.

Du som inser att poddmarknaden växer så det knakar och vill ta del av vår kompetens då det kommer till annonsering i podcast kan botanisera bland våra podcasts. Vi har också över tusen andra poddar i våra listor som inte marknadsför sig här ännu. Tillsammans kan vi hitta ett bra samarbete med er. Nu öppnar Podcasterian.